la cuisine

Christmas Dinner delivery 24/25/26 dec

< Terug naar overzicht

1. Menu Des Fêtes


1 PERSOONS 4-GANGEN DINER
(geschikt voor volwassenen)

KLASSIEKE MINI PASTEITJES:
Gevulde mini pasteitjes met kikkererwten en aardappel
in massala kerrie.

NOODLE SOEP MET VERSCHILLENDE KRUIDEN:
Bouillon van verse kruiden en specerijen gevuld met taugé, kastanjechampignons en een ei.

AUTHENTIEKE RIJSTTAFEL MET “KETJAP”
BESTAANDE UIT: 6 VERSCHILLENDE GERECHTEN:
1. Rijst gestoomd met pandan blad.
2. Gebakken noodles in ketjap.
3. Klassiek groenten gerecht van kouseband.
4. Gegrilde kippendij met ketjap marinade.
5. Gegrilde kippendij met abang marinade.
6. Saté van kippendij met ketjap marinade.

BIJGERECHTEN & DIPS:
Licht pittige javaanse pinda saus.
Zuurgoed van komkommer en rode uien.
Krokante naturel kroepoek & cassave kroepoek.
Licht pittige “Sambal goreng” aardappelstokjes.

FEESTELIJKE PETIT FOURS HAPJES:
Mix van verschillende kleurrijke Javaanse en Surinaamse
zoete hapjes.

€ 34,95

2. Menu Des Fêtes Vega


1 PERSOONS 4-GANGEN DINER
(geschikt voor volwassenen)

KLASSIEKE MINI PASTEITJES:
Gevulde mini pasteitjes met kikkererwten en aardappel
in massala kerrie.

NOODLE SOEP MET VERSCHILLENDE KRUIDEN:
Bouillon van verse kruiden en specerijen gevuld met taugé,
kastanjechampignons en een ei.

AUTHENTIEKE RIJSTTAFEL MET “KETJAP”
BESTAANDE UIT: 6 VERSCHILLENDE GERECHTEN:
1. Rijst gestoomd met pandan blad.
2. Gebakken noodles in ketjap.
3. Klassiek groenten gerecht van kouseband.
4. Tofu reepjes met ketjap marinade.
5. Tofu reepjes met abang marinade.
6. Vegetarische saté met ketjap marinade.

BIJGERECHTEN & DIPS:
Licht pittige javaanse pinda saus.
Zuurgoed van komkommer en rode uien.
Krokante cassave kroepoek.
Licht pittige “Sambal goreng” aardappelstokjes.

FEESTELIJKE PETIT FOURS HAPJES:
Mix van verschillende kleurrijke Javaanse en Surinaamse
zoete hapjes.

€ 34,95

3. Menu De Nöel


1 PERSOONS 4-GANGEN DINER
(geschikt voor volwassenen)

KLASSIEKE MINI PASTEITJES:
Gevulde mini pasteitjes met kikkererwten en aardappel
in massala kerrie.

KRUIDIGE SAOTO SOEP MET VERSCHILLENDE
KRUIDEN:
Verse kruiden en specerijen zoals gember en citroengras,
met taugé en ei.

TRADITIONELE RIJSTTAFEL MET “JAVA KERRIE”
BESTAANDE UIT: 6 VERSCHILLENDE GERECHTEN:
1. Rijst gestoomd met pandan blad.
2. Gele rijst met kurkuma.
3. Java Kip saté met kerrie marinade.
4. Rendang stoofgerecht van kip
5. Rendang stoofgerecht van rundvlees.
6. Kousenband boontjes bereid in kerrie.

BIJGERECHTEN & TOPPING:
Seroendeng van kokosrasp met kruiden en specerijen.
Zuurgoed van komkommer en rode uien.
Krokante naturel kroepoek & cassave kroepoek.
Licht pittige Javaanse sambal

FEESTELIJKE PETIT FOURS HAPJES:
Mix van verschillende kleurrijke Javaanse en Surinaamse
zoete hapjes.

€ 34,95

4. Menu De Nöel Vega


1 PERSOONS 4-GANGEN DINER
(geschikt voor volwassenen)

KLASSIEKE MINI PASTEITJES:
Gevulde mini pasteitjes met kikkererwten en aardappel
in massala kerrie.

KRUIDIGE SAOTO SOEP MET VERSCHILLENDE
KRUIDEN:
Verse kruiden en specerijen zoals gember en citroengras,
met taugé en ei.

TRADITIONELE RIJSTTAFEL MET “JAVA KERRIE”
BESTAANDE UIT: 6 VERSCHILLENDE GERECHTEN:
1. Rijst gestoomd met pandan blad.
2. Gele rijst met kurkuma.
3. Vegetarische saté met kerrie marinade.
4. Rendang stoofgerecht van jackfruit.
5. Tofu reepjes uit de wok in kerrie marinade.
6. Kousenband boontjes bereid in kerrie.

BIJGERECHTEN & TOPPING:
Seroendeng van kokosrasp met kruiden en specerijen.
Zuurgoed van komkommer en rode uien.
Krokante cassave kroepoek
Licht pittige Javaanse sambal

FEESTELIJKE PETIT FOURS HAPJES:
Mix van verschillende kleurrijke Javaanse en Surinaamse
zoete hapjes.

€ 34,95

5. Menu Etoile


1 PERSOONS 4-GANGEN DINER
(geschikt voor volwassenen)

KLASSIEKE MINI PASTEITJES:
Gevulde mini pasteitjes met kikkererwten en aardappel
in massala kerrie.

KRUIDIGE SAOTO SOEP MET VERSCHILLENDE
KRUIDEN:
Verse kruiden en specerijen zoals gember en citroengras,
met taugé en ei.

KLASSIEKE ROTI TAFEL MET “MASSALA”
BESTAANDE UIT: 7 VERSCHILLENDE GERECHTEN:
1. Roti plaat gevuld met gele erwten en specerijen.
2. Malse stukjes kippendij bereid in massala.
3. Ei bereid in massala.
4. Gestoofd rundvlees bereid in massala.
5. Aardappelpartjes bereid in massala.
6. Flespompoen bereid in massala.
7. Kousenband boontjes bereid in massala.

BIJGERECHTEN & DIPS:
Licht pittige tomaten salade.
Zuurgoed van komkommer en rode uien.
Chutney sambal bereid van groene appel.

FEESTELIJKE PETIT FOURS HAPJES:
Mix van verschillende kleurrijke Javaanse en Surinaamse
zoete hapjes.

€ 37,95

6. Menu Etoile Vega


1 PERSOONS 4-GANGEN DINER
(geschikt voor volwassenen)

KLASSIEKE MINI PASTEITJES:
Gevulde mini pasteitjes met kikkererwten en aardappel
in massala kerrie.

KRUIDIGE SAOTO SOEP MET VERSCHILLENDE
KRUIDEN:
Verse kruiden en specerijen zoals gember en citroengras,
met taugé en ei.

KLASSIEKE ROTI TAFEL MET “MASSALA”
BESTAANDE UIT: 7 VERSCHILLENDE GERECHTEN:
1. Roti plaat gevuld met gele erwten en specerijen.
2. Jack Fruit bereid in massala.
3. Ei bereid in massala.
4. Kikkererwten bereid in massala.
5. Aardappelpartjes bereid in massala.
6. Flespompoen bereid in massala.
7. Kousenband boontjes bereid in massala.

BIJGERECHTEN & DIPS:
Licht pittige tomaten salade.
Zuurgoed van komkommer en rode uien.
Chutney sambal bereid van groene appel.

FEESTELIJKE PETIT FOURS HAPJES:
Mix van verschillende kleurrijke Javaanse en Surinaamse
zoete hapjes.

€ 37,95

7. Une Petite Fete (Kids)


1 PERSOONS 3-GANGEN DINER
(geschikt voor kinderen tot 12 jaar)

KLASSIEKE MINI PASTEITJES:
Gevuld met kikkererwten en aardappel in massala.

MINI RIJSTTAFEL MET “KETJAP”
BESTAANDE UIT: 5 VERSCHILLENDE GERECHTEN:
1. Rijst gestoomd met pandan blad.
2. Gebakken noodles in ketjap.
3. Mini Kip saté met ketjap marinade.
4. Gegrilde kip in ketjap marinade.
5. Klassiek groenten gerecht van kouseband.

BIJGERECHTEN & DIPS:
Javaanse pinda saus.
Zuurgoed van komkommer en rode uien.
Krokante naturel kroepoek & cassave kroepoek.

FEESTELIJKE PETIT FOURS HAPJES:
Mix van verschillende kleurrijke Javaanse en Surinaamse
zoete hapjes.

€ 24,50

8. Une Petite Fete Vega (Kids)


1 PERSOONS 3-GANGEN DINER
(geschikt voor kinderen tot 12 jaar)

KLASSIEKE MINI PASTEITJES:
Gevuld met kikkererwten en aardappel in massala.

MINI RIJSTTAFEL MET “KETJAP”
BESTAANDE UIT: 5 VERSCHILLENDE GERECHTEN:
1. Rijst gestoomd met pandan blad.
2. Gebakken noodles in ketjap.
3. Mini vega saté in ketjap marinade.
4. Tofu reepjes in ketjap.
5. Klassiek groenten gerecht van snijbonen.

BIJGERECHTEN & DIPS:
Javaanse pinda saus.
Zuurgoed van komkommer en rode uien.
Krokante cassave kroepoek.

FEESTELIJKE PETIT FOURS HAPJES:
Mix van verschillende kleurrijke Javaanse en Surinaamse
zoete hapjes.

€ 24,50

9. Une Petite Etoile (Kids)


1 PERSOONS 3-GANGEN DINER
(geschikt voor kinderen tot 12 jaar)

KLASSIEKE MINI PASTEITJES:
Gevuld met kikkererwten en aardappel in massala.

MINI ROTI TAFEL MET “MASSALA”
BESTAANDE UIT: 5 VERSCHILLENDE GERECHTEN:
1. Roti plaat gevuld met gele erwten en specerijen.
2. Malse stukjes kippendij bereid in kerrie.
3. Ei bereid in kerrie.
4. Kousenband boontjes bereid in kerrie.
5. Aardappelpartjes bereid in kerrie.

BIJGERECHTEN & DIPS:
Tomaten salade.
Zuurgoed van komkommer en rode uien.

FEESTELIJKE PETIT FOURS HAPJES:
Mix van verschillende kleurrijke Javaanse en Surinaamse
zoete hapjes.

€ 27,95

10. Une Petite Etoile Vega (Kids)


1 PERSOONS 3-GANGEN DINER
(geschikt voor kinderen tot 12 jaar)

KLASSIEKE MINI PASTEITJES:
Gevuld met kikkererwten en aardappel in massala.

MINI ROTI TAFEL MET “MASSALA”
BESTAANDE UIT: 5 VERSCHILLENDE GERECHTEN:
1. Roti plaat gevuld met gele erwten en specerijen.
2. Tahoe bereid in massala.
3. Ei bereid in kerrie.
4. Kousenband boontjes bereid in kerrie.
5. Aardappelpartjes bereid in kerrie.

BIJGERECHTEN & DIPS:
Tomaten salade.
Zuurgoed van komkommer en rode uien.

FEESTELIJKE PETIT FOURS HAPJES:
Mix van verschillende kleurrijke Javaanse en Surinaamse
zoete hapjes.

€ 27,95
< Terug naar overzicht
Bestellen